BMW X1 van LEGO

maandag 19 april 2010

BMW X1 van LEGO

BMW X1 van LEGO

Kinderen bouwen mee aan een levensgrote BMW X1 van LEGO

Plezier heeft de toekomst.

Kinderen bouwen mee aan BMW X1 van LEGOBMW Group Nederland biedt kinderen (6 tot 12 jaar) de kans om op het hoofdkantoor in Rijswijk mee te bouwen aan een levensgrote LEGO®-variant van de BMW X1. Gedurende de meivakantie, op 4, 6, 7 en 8 mei, mogen de kleine monteurs een (paar) steentje(s) bijdragen aan dit bouwevenement.

Over enkele weken liggen in het pand van BMW Group Nederland in Rijswijk ruim 165.000 LEGO®-bouwsteentjes voor de constructie van de levensgrote BMW X1. Onder begeleiding van een officieel LEGO®-team en de ouders, die kennis mogen maken met de echte BMW X1, mogen de toekomstige BMW monteurs naar hartenlust bouwen.

Ook aan de thuisblijvers wordt gedacht, via de website kan het bouwproces worden gevolgd. Verder zijn er voor de jonge constructeurs aparte ‘Building Corners’, waar zij zelfstandig met de vele gekleurde bouwsteentjes creatief in de weer kunnen.

Primeur

Speciaal voor BMW Group Nederland is ’s werelds grootste LEGO®-bouwpakket van een BMW X1 – de inspiratiebron voor het bouwevenement – overgevlogen van München naar Nederland. Een primeur, want Nederland is het eerste land waar de LEGO®-X1 naartoe gaat als kick-off voor de wereldtournee die de LEGO®-variant van de BMW X1 te wachten staat. Direct na het bezoek aan Nederland wordt het bouwwerk van gele steentjes getransporteerd naar Moskou.

Ouders die hun kind(eren) willen aanmelden voor het evenement kunnen dat doen via de volgende link: BMWX1LEGO Het aantal plaatsen is beperkt!

Vond je dit leuk?

Suggesties van Google Ads

BMW X1 van LEGO

Informatie over "BMW X1 van LEGO"

BMW X1 van LEGO

Gepost door:

Gepost op maandag 19 april 2010 - 674x gelezen

Categorie: Dagje Uit Tips, Nieuws
Tags: , ,

Speciale MamaBende.nl Aanbieding

Geen passende aanbiedingen gevonden.
Probeer anders eens een van deze aanbiedingen

1 Reactie of Trackback op "BMW X1 van LEGO"

Reacties

RSS feed for comments on this post.


Trackbacks

TrackBack URL


Je mening is heel belangrijk voor ons!

Laat hier je reactie achter over dit artikel, we waarderen het zeer...
Wil je je eigen plaatje bij je reactie? Maak er dan snel eentje bij gravatar!