Link plaatsen & Link ruilen

Lijkt het je leuk om met ons een link te ruilen en voldoet je site aan de minimum voorwaarden, ga dan als volgt te werk:

Stap 1:

Plaats op jouw site, op een voor bezoekers makkelijk toegankelijke pagina, een link naar onze site. Een link naar de homepagina of, nog beter, een van de hoofdpagina’s (Knutselen met Kinderen, Koken met Kinderen, Traktaties, Kinderspelletjes, Kinderliedjes, Kinderfeestjes, Dagje Uit of Shop Tips), heeft daarbij beslist de voorkeur.

Om zoekmachines te helpen om websites beter te indexeren, is het belangrijke dat een link wel een relevante tekst heeft. We zouden het dan ook zeer op prijs stellen als je bij het linken even hier op let:

Liever NIET:

Leuke site, Kijk hier eens, Mamabende etc.

Liever WEL:

Knutselen, Knutselen met Kinderen, Trakteren, Traktaties, Trakteren op school etc.

Uiteraard ben je geheel vrij om je eigen teksten te bepalen, maar hoe relevanter, hoe beter!

Stap 2:

Vul je naam, je email, de URL van je website, de gewenste titel en een omschrijving van de website in, kies de gewenste rubriek (of vraag er een aan) en plaats eventueel de URL waar de link van jouw website naar onze website te vinden is. Klik op link toevoegen.

Uw naam*

Uw email*

URL Website*

Titel*

Omschrijving*

Gewenste Rubriek*

Ik wil graag een nieuwe rubriek:

Retourlink

* Verplicht

Als we een retourlink kunnen vinden op het door jou opgegeven adres, dan wordt jouw website per direct opgenomen, zonder retourlink wordt een link alleen bij uitzondering geplaatst.